6x sportieve tips voor buitenspeeldag 2020!

buitenspeeldag
Social Media
Recent Post
Subscribe
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit

Vandaag, woensdag 10 juni is het nationale Buitenspeeldag. Hier zijn onze 6x sportieve tips voor Buitenspeeldag 2020!

Na maanden van thuisonderwijs en halve klaslokalen mogen onze kinderen weer een hele week naar school. Tijd voor wat beweging na een lange dag leren. Maak je klaar voor wat buitenspeelplezier! Veel plezier met deze zes sportieve speeltips voor Buitenspeeldag 2020! En er zijn meer tips als je de links onderaan de pagina volgt!

 

Creëer je eigen racebaan

Ga aan de slag met verschillende kleuren krijt en teken een racebaan op de stoep. Laat je fantasie de vrije loop, alles is mogelijk. Het is tenslotte jouw fantasieracebaan! Pak je auto’s en maak er een echte race van!

De Buitenspeeldag 2020

Creatieve Waterbaan

Leuk voor een warme dag! Maak een waterparcours met hindernissen of een slalom met een emmer aan het eind. Zet een bak water op je hoofd en gaan! Hoeveel water heb je aan het eind nog over?

Voetbal maar dan anders! 

Je knipt verschillende figuren uit een oud laken of karton. Onder de figuren zet je met een dikke zwarte stift de score. Probeer de bal door de figuren heen te schieten. Wie na drie keer de meeste punten heeft, wint!

Big Bubble Stick

Zoek grote stokken en een stuk touw met een ring eraan. Verdubbel het touw en bind het aan de uiteinden van de stokken. Drenk het in een mengsel van water en zeep en maak de mooiste grote bellen.

Stoepspel

Gooi de bal op de stoeprand van de tegenstander. Je verdient punten als je op de rand gooit en de bal rolt of stuitert terug naar jouw helft. Wie het eerst 15 punten heeft, wint!

Oud hollands ‘Spijker poepen’

Ja, we gaan spijkers poepen in flessen. Neem een lege fles, een spijker en een lang koord. Bind het koord om je heupen met een spijker aan de onderkant. Het is de bedoeling dat je de spijker in de fles krijgt door te gaan zitten als je op het toilet zit. Wie de spijker er het eerst in krijgt, wint!

All images: De Buitenspeeldag 2020

Meer tips!

Vind meer tips en spelletjes op de ‘Buitenspeeldag‘ website van Jantje Beton.

Topsitters wenst jou en jouw kinderen een sportieve en zonnige Buitenspeeldag 2020! Dus maak je klaar voor wat buitenspeelplezier met deze 6x sportieve tips voor Buitenspeeldag 2020!

Topsitters, teaching children skills!

Liefs,

Denise en Marianne. 

Mildred Riggleman
Mildred Riggleman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *