Aanmelden sitter

Maak deel uit van ons fantastische
Topsitters Team!

 Leuk dat je interesse hebt om deel uit te maken van ons Topsitters team!

Wij willen de wereld graag een stukje mooier maken door kinderen hun talenten te laten ontwikkelen, gecombineerd met goede zorg. We zijn hiervoor op zoek naar getalenteerde mensen die hun talenten kunnen delen terwijl ze aan het oppassen zijn.

 

Hoe werkt het?

Ons Topsitter platform brengt families en Topsitters in Amsterdam en omgeving bij elkaar. Onze Topsitters krijgen een eigen profiel waarin ze over zichzelf, hun passies en talenten vertellen. Samen met je foto en video waarin je jezelf voorstelt krijgen ouders een goed beeld van je en reageren hier altijd heel positief op. 

Als Topsitter bepaal je zelf bij je werkgebied, tijden en kun je ook je eigen tarief bepalen.

Wanneer een ouder op zoek is naar een oppas, vullen ze bij ons een zoekopdracht in waarin zij hun wensen aangeven. Vervolgens krijgen ze een overzicht in overleg met de sitter, van de Topsitters die beschikbaar zijn en aansluiten bij hun wensen.

Na de oppas sessie vul je zelf de gewerkte uren in via het systeem, dat onmiddellijk een bericht naar de ouders stuurt voor de betaling. Zodra de betaling is ontvangen, wordt deze binnen enkele dagen overgemaakt aan de Topsitter.

 

Wat nu?

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als wij en zouden het leuk vinden om je persoonlijk te leren kennen. We willen we je vragen om een aantal vragen hieronder te beantwoorden. Deze vragen zijn bedoeld om te weten te komen wat je bezig houdt, waar je talenten liggen en hoe we die het beste kunnen inzetten.

Onderstaande informatie wordt mede gebruikt als input voor het aanmaken van je profiel op onze website. Uiteraard kunnen we deze informatie samen aanpassen om tot een perfect profiel te komen.

Lieve groet, 

Denise & Marianne

AANMELDEN

Aanmeldformulier Topsitter