De beste campings met kinderen in Nederland

friesland2
Search
Social Media
Recent Post
Subscribe
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit

We weten niet wat de toekomst ons zal brengen, maar het ziet ernaar uit dat velen dit jaar naar Playa de Noordzee of Parque National de Veluwe zullen gaan.

Gelukkig wonen we in een prachtig land en hebben we een aantal geweldige plekken om te verblijven. We hebben je een beetje geholpen door een aantal van onze favoriete campings en vakantieparken in een overzicht te zetten. Dus hier zijn de leukste campings met kinderen in Nederland.

Waarschijnlijk had je voor deze zomer al plannen gemaakt om naar een van de Griekse eilanden te gaan of heb je je Agri-turismo in de buurt van de Italiaanse wijngaarden in Toscane al geboekt. Wij weten het nog niet zeker, maar er zou een kans kunnen zijn dat we het niet zo ver zullen schoppen.

Een selectie van de leukste campings met kinderen in Nederland

Buitenplaats Suyderzee – Flevoland; Op deze camping, prachtig geïntegreerd in de natuurlijke omgeving, hebben diverse overnachtingsmogelijkheden hun plek gevonden. Buytenplaets Suydersee is een prachtige en rustig gelegen camping in een verrassend bosrijk deel van Flevoland. In dit ‘buitengebied’ staan de mooiste en oudste eiken van Flevoland, gelegen in prachtige boswallen.

The best camping sites with kids in the Netherlands
Buitenplaats Suyderzee

Camping D’Olde Kamp – Altijd al eens in een boomhut willen slapen? Dat kan op deze camping in Drenthe. in het sfeervolle dorp Ansen bij Dwingeloo en Ruinen. De Boomhut heeft allereerst een prachtig uitzicht, aan de ene kant de zonsopgang en aan de voorkant de zonsondergang. Verder een uniek glazen dak om te genieten van de duisternis en de prachtige sterrenhemel. Een geweldige ervaring voor het hele gezin!

The best camping sites with kids in the Netherlands
Bron: boomhut – Camping d’ Olde Kamp

Largo Harbour Village – Liever verblijven in een watervilla? Dat kan bij Harbor Village aan het Veerse Meer in Zeeland. Het Veerse Meer is een van de weinige natuurgebieden in Nederland waar steeds zeldzamere diersoorten voorkomen zoals Zuiderzeekrabben, trompetkalkwormen en palingbrood. Het Veerse Meer leent zich uitstekend voor diverse watersportactiviteiten zoals; kanoën, windsurfen en zeilen.

Bron: Largo Harbour Village Zeeland

 

Het Bos Roept – Liefhebbers van het bos kunnen hun hart ophalen op natuurcamping Het Bos Roept, vlakbij Den Helder. Hier kunt u overnachten in een Eco Lodge van glas waardoor u letterlijk de beleving krijgt van slapen in het bos. 100 jaar geleden zwommen hier vissen. Nu zie je er egels, konijnen, vossen, uilen, buizerds en herten. Omarmd door een zeer gevarieerd en groot bos. En luister: hier wordt u ’s avonds getrakteerd op het gak-gak-gak van honderden overvliegende ganzen als ze in beweging zijn. Welkom bij: het bos roept!

Bron: Het Bos Roept

Kamperen bij de boer – Verschillende boeren in Nederland bieden een stukje van hun land aan kampeerders aan. De sfeer op een minicamping/boerencamping is veel gemoedelijker dan op een gewone camping. De voorzieningen zijn meestal prima. Boerderijcampings hebben meestal maar een beperkt aantal plaatsen, door deze kleinschaligheid blijft de sfeer en gezelligheid behouden. Ontdek de authentieke sfeer van de boerderij en wie weet drinkt u ’s morgens verse melk van de koe of kookt u een vers gelegd eitje. Op de site van kamperen-bij-de-boer.com/ kunt u diverse locaties vinden.

Bron: kamperen-bij-de-boer.com

Glampings – Nederland heeft alles te bieden voor een vakantie op een luxe Glamping! Nederland is heel divers! Geniet van wandelen door de natuur op de Veluwe of door de Loonse & Drunense duinen. Huur een boot en verken de Biesbosch, de Weerribben Wieden bij Giethoorn of ga het IJsselmeer op. Ontdek bourgondisch Limburg, rustig Friesland of dynamisch Zuid-Holland. Of kies voor een strandvakantie in Zeeland of bijvoorbeeld op Texel.

The best camping sites with kids in the Netherlands
Bron: Boerderij Camping – De Berghoeve – Safari Tenten – Drenthe

Natuurhuisje.nl – In een natuurhuisje kun je je even terugtrekken uit het drukke, dagelijkse leven en helemaal tot rust komen midden in de natuur. Een natuurhuisje is een plek waar je met vrienden samenkomt om het leven te vieren en waar je je (klein)kinderen kunt laten kennismaken met de prachtige Europese natuur. Het is het ideale vertrekpunt voor een ontdekkingstocht door glooiende heuvels, uitgestrekte weilanden of torenhoge berggebieden. Je kunt er vissen, mountainbiken, wandelen of gewoon ontspannen met een boek op een regenachtige dag.

The best camping sites with kids in the Netherlands
Bron: Natuurhuisje.nl – Friesland

Natuurlijk ook op de lijst… Landal GreenParks, Droomparken, Qurios en TopParken 

Topsitters wenst jou en jouw kinderen een veilige, zonnige en heerlijke tijd op een van de beste campings met kinderen in Nederland.

Topsitters, teaching children skills!

Mildred Riggleman
Mildred Riggleman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *