Het thema van de Onderwijsweek 2020 is “Staan en opvallen”

Het thema van de Week van de Opvoeding is dit jaar ‘Staan en opvallen’. Opvoeden is hard werken. Soms met vallen en opstaan, maar gelukkig ook met meer plezier. Ouders en professionals die dagelijks met opvoeden bezig zijn, staan er niet alleen voor. Daarom wordt deze week jaarlijks gehouden. Dit jaar vanaf maandag 5 oktober. Het gaat om ontmoeting en kennisuitwisseling tussen ouders, medeopvoeders en professionals.

 

Onderwijs, kinderen vaardigheden bijbrengen.

Bij Topsitters steunen we dit initiatief omdat ons motto “Teaching Children Skills” alles in zich heeft waar dit initiatief voor staat. Bij Topsitters staan we voor het delen van kennis en geven we het hele jaar door workshops voor kinderen. Workshops waar de kinderen iets leren van een van onze professionele Topsitters.

 

Thema Week van het Onderwijs

Dit jaar kon er gestemd worden over het thema. Meer dan 700 mensen brachten hun stem uit. En een derde van de stemmen ging naar het thema ‘Staan en opvallen’, verwijzend naar de veerkracht en weerbaarheid van (beroeps)opvoeders. Want opvoeden is niet alleen hard werken, het is ook genieten. Daarom: Staan en opvallen.

Week van de Opvoering

Doe mee!

Iedereen kan meedoen door zelf een activiteit te organiseren of door een activiteit te bezoeken. Denk aan een voorleeswedstrijd, een workshop of een lezing. Misschien heb je zelf een briljant idee? Je kunt een activiteit bedenken voor een grote of kleine groep.

 

“De Week van de Opvoeding staat in het teken van ouder-zijn en opvoeden. Daarbij draait het om ontmoeting en kennisuitwisseling tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Je staat er niet alleen voor bij de opvoeding van een kind.”

 

Topsitter workshops

Bij Topsitters geven we het hele jaar door workshops voor kinderen. In de afgelopen maanden hebben we bijvoorbeeld deze workshops gegeven:

 

Nieuwsgierig wat we voor jouw familie kunnen betekenen?

Ben je geintresseerd om klein of grootschalig een workshop met/door ons te laten organiseren? Of wil je weten welke algemene workshops we op de planning hebben staan? Volg ons op Facebook & Instagram voor al onze updates. Of neem direct contact met ons op!

Denise & Marianne.
Teaching Children Skills