De zogenaamde loeder moeder, Yup! Me

blog1-e15677822861961
Social Media
Recent Post
Subscribe
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit

Ken je die dagen dat alles wat je gepland hebt gaat zoals het moet? Ik (vrijwel) nooit, en daar ben ik buitengewoon trots op!

Natuurlijk heb je de sportclubs, speelafspraakjes, boodschappen, daarnaast ben ik de absolute “mama di casa”. En op onze school moet je je erg schamen als je te laat bent.
Inclusief gele en daarna rode kaart met reprimanderende vinger van de juf!

Maar verder maak ik me er geen zorgen (meer!!) over. Ik maak me namelijk geen zorgen over wat “de wereld” van ons denkt.
Dat wil niet zeggen dat ik niet naar mensen luister, ik neem gewoon niet alles prompt aan en over. Ik houd me ook niet standaard aan mijn planning. Dus, we bestellen toch die pizza in plaats van die uitgebreide groentestoofpot. En ja, we hadden de dierentuin gepland, maar de kinderen vinden het bakken van een taart en hutten bouwen in huis die dag leuker. Ook goed.

Ons huis ademt regelmatig complete anarchie uit. Bakresten in de keuken, overal verf- en lijm smurrie, snippers op de vloer, onze ramen zijn vaak een half museum op zich.
En in veel gevallen komt er veel geluid uit de luidsprekers en van mijn kinderen en hun vriendjes.

Regels en plannen (maken) zijn immers geen doel op zich. Het moet leiden tot, plezier hebben, je goed voelen, samen zijn, leren, lachen, liefhebben, herinneringen maken! Dit zijn mijn doelen geworden.

Niet perfect is voor mij perfectie.

Marianne

Topsitters

Mildred Riggleman
Mildred Riggleman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *