Onze aanpak

ONS PLATFORM BRENGT FAMILIES EN TOPSITTERS SAMEN

Onze unieke Topsitters aanpak

Ons platform brengt families en Topsitters bij elkaar. Het is uniek omdat onze topsitters extra vaardigheden en skills aanbieden om de kinderen te hun passie en talent te ontdekken en te ontwikkelen. Topsitters hebben hun eigen profielpagina met een kleine bio, wat foto’s een filmpje en hun achtergrond.
Families kunnen middels de zoekfunctie hun ideale topsitters selecteren. Het platform genereert dan een overzicht topsitters die voldoen aan de voorkeuren van het gezin.

Onze Topsitters hebben allemaal verschillende talenten en vaardigheden: denk aan Topsitters die beschikbaar zijn voor een potje tennis, zangles, koken, bijles, voetbal en meer. Naast verschillende talenten, zijn al onze topsitters persoonlijk geïnterviewd en hun NAW gecheckt.

1
Laat je inspireren
Keuze uit meer dan 50 skills
2
Contact ons
Persoonlijke matching door Denise en Marianne
3
Ontmoet jouw perfecte Topsitter
Op maat geselecteerd voor jouw gezin
Selectie maken

De beste match

Heb je een selectie gemaakt van jullie favoriete topsitters dan kan je een boekingsverzoek sturen via ons platform. Je mag ook direct contact opnemen dan helpen we persoonlijk met het maken van de beste match.
Naast het aanleren van vaardigheden aan kinderen, willen we ook het leven van ouders makkelijker maken. Wij zorgen ervoor dat het huis netjes wordt gehouden, met een schoon aanrecht en een opgeruimde kamer. Veel van onze topsitters kunnen koken en zullen met plezier een maaltijd voor het hele gezin bereiden.

Topsitters geven hun uren door aan Topsitters B.V. Wij sturen de factuur naar families en zorgen er voor dat de topsitters worden betaald. In de mail met de factuur is een betaallink, waarmee je super snel en eenvoudig kan betalen. Ons model is open en transparant. Je kan in de factuur precies zien welk deel naar de topsitter gaat, wat de BTW en wat de marge is.