Over Ons

Het is onze droom om de wereld een beetje mooier te maken door onze talenten te delen met de jongere generatie. Ons doel is om kinderen hun passies en talenten te laten ontdekken en ontwikkelen. Wat maakt hen gelukkig? Hoe kunnen we ze hun zelfvertrouwen laten groeien? Hoe leren we hen doorzettingsvermogen?

Wij willen bijdragen aan de maatschappij door kinderen te verrijken. Wij geloven dat het, zeker in deze tijd van grenzeloosheid en beeldschermcultuur, van groot belang is dat kinderen leren zich creatief te uiten en te ontwikkelen, bijvoorbeeld met muziek, kunst, sport, natuuractiviteiten en nog veel meer. Onderzoek heeft aangetoond dat  dit niet alleen een positieve invloed heeft op het IQ van een kind, maar ook op zijn EQ, zeker als we daar al op jonge leeftijd mee beginnen. Een kind met een hoog EQ blinkt uit in creativiteit en emotie, maar ook in vaardigheden als oplossingsvermogen, compassie en intuïtie.

We willen kinderen opvoeden tot evenwichtige persoonlijkheden die weten wat hun sterke punten zijn. Als ze zich bewust zijn van hun talenten, zullen ze veel zelfbewuster in het leven staan en beter voorbereid zijn op een toekomst waarvan we nog niet weten hoe die eruit zal zien.

Denise Zijlstra

Denise organiseert al vele jaren met veel plezier en passie evenementen en runde een succesvol evenementenbureau in Londen. Zij is moeder van twee dochters, Faye 2010 en Olivia 2013. Als ouder is zij nauw betrokken geweest bij een basisschool die het nieuwe leren omarmt.  

Marianne Bos

Topsitters is begonnen in Ouderkerk aan de Amstel, waar Marianne Bos, moeder van Valentijn (2012) en Anne-Mare (2014), een forum  ((T)Oppas Ouderkerk aan de Amstel) startte. Al snel, met 500+ leden, werd het haar duidelijk dat er behoefte is aan goede opvang.

Omran Baikari
Omran is begonnen in het Topsitters team als gastdocent. Onder andere theater, 'Weet wat je eet', en creatieve workshops. Omran heeft Marketing, communicatie en journalistiek gestudeerd en is verantwoordelijk voor het operationele team rondom de organisatie.

Maak kennis met onze ervaren Topsitters.

Al onze getalenteerde Topsitter Docenten zijn geïnterviewd door ons team, gecheckt op NAW en social media. Sommige Docenten hebben een EHBO diploma en ze zijn altijd bereid om de verklaring omtrent gedrag voor aan te vragen als je dat vooraf wenst. Sommige docenten zijn pedagogisch geschoold en hebben ervaring in de zorgsector.

Onze services zijn onderverdeeld in categorieën:

  • Bijles
  • Workshops op scholen tijdens schooltijd
  • Workshops op scholen na schooltijd
  • Evenementen (Bruiloft, Zakelijke evenementen, Verjaardagen etc)

TOPSITTERS

EEN PERSOON DIE UIT PASSIE ZIJN OF HAAR TALENT GRAAG OP EEN LIEFDEVOLLE MANIER MET KINDEREN DEELT, EN TEGELIJKERTIJD ZORGT VOOR HUN VEILIGHEID EN VERTROUWEN

Onze Topsitters hebben veel verschillende talenten en vaardigheden: van tennis, zangles, koken en bijles, tot voetbal, fotografie en nog veel meer.

Al onze getalenteerde Topsitters zijn geïnterviewd door ons team, inclusief ID check. Daarnaast zijn al onze topsitters open mensen die zichzelf graag transparant voorstellen middels foto, profiel en film.

Wij zijn er voor jou! Heb je een Topsitter gevonden die aan jouw wensen voldoet? Of heb je nog vragen? Contact ons. Wij helpen je altijd graag persoonlijk!

Onze services zijn onderverdeeld in 4 categorieën: Bijles, evenementen en workshops tijdens en na schooltijd op scholen

Skills & Talenten

wij onderscheiden meer dan 50 talenten en skills om in te ontwikkelen

Talen

Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Japans, Chinees (Mandarijn)

Sporten

Tennis, Voetbal, Paardrijden, Hockey, Honkbal, Basketbal, Volleybal, Skateboarding, Karate, Boksen, Judo, Gymnastiek

Creatieve expressie en kunst

Schilderen, Modelleren van klei, Kleding/ Mode-ontwerp, Tapijten, Tekenen, Techniek, 3D - modelleren

Bijles

Wiskunde, Talen, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Wetenschappen, Sociologie, Natuurkunde en planning

Muziek

Algemene muziekles, Gitaar, Piano, Viool, Drums, Zang

Drama

Drama, Creative expression

Yoga

Yoga, Mindfulness

Fashion

Modeontwerp, Naaien, Tekenen

Magie

Magie, Denkspelletjes

Koken

Koken, Bakken, Taarten maken

IT

Programmeren, Vloggen, Videobewerking, Robotics, Minecraft, Gaming

Dans

Ballet, Hiphop, Streetdance, Jazz ballet, Breakdance

Natuur

Spelenderwijs ontdekken, (hutten) bouwen, Vuur maken, Scouting activiteiten

Wetenschap

Wetenschappelijke experimenten samen uitvoeren. (Natuur- & Scheikunde)

Huiswerk ondersteuning

Leren leren, plannen, zelfvertrouwen bouwen, doorzetten

Vind jouw ideale Topsitter

Vind jouw ideale ideale Docent vandaag nog!

Zoek je een betrouwbare docent voor bijles of  workshops? Bij ons is het allemaal mogelijk!