Over Topsitters

Wat begon als een Facebook pagina om goede oppassers te vinden voor onze eigen kinderen, is uitgegroeid tot een platform voor oppassers met talenten en vaardigheden. Wij noemen onze helden daarom Topsitters!

Het is onze droom om de wereld een beetje mooier te maken door onze talenten te delen met de jongere generatie. Ons doel is om kinderen hun passies en talenten te laten ontdekken en ontwikkelen. Wat maakt hen gelukkig? Hoe kunnen we ze hun zelfvertrouwen laten groeien? Hoe leren we hen doorzettingsvermogen?

Wij willen bijdragen aan de maatschappij door kinderen te verrijken. Wij geloven dat het, zeker in deze tijd van grenzeloosheid en beeldschermcultuur, van groot belang is dat kinderen leren zich creatief te uiten en te ontwikkelen, bijvoorbeeld met muziek, kunst, sport, natuuractiviteiten en nog veel meer. Onderzoek heeft aangetoond dat dit niet alleen een positieve invloed heeft op het IQ van een kind, maar ook op zijn EQ, zeker als we daar al op jonge leeftijd mee beginnen. Een kind met een hoog EQ blinkt uit in creativiteit en emotie, maar ook in vaardigheden als oplossingsvermogen, compassie en intuïtie.

We willen kinderen opvoeden tot evenwichtige persoonlijkheden die weten wat hun sterke punten zijn. Als ze zich bewust zijn van hun talenten, zullen ze veel zelfbewuster in het leven staan en beter voorbereid zijn op een toekomst waarvan we nog niet weten hoe die eruit zal zien.

Ons Team

Wie zijn wij?

Marianne Bos

Topsitters is begonnen in Ouderkerk aan de Amstel, waar Marianne Bos, moeder van Valentijn (2012) en Anne-Mare (2014), een forum voor oppasdiensten ((T)Oppas Ouderkerk aan de Amstel) startte. Al snel, met 500+ leden, werd het haar duidelijk dat er behoefte is aan goede opvang.

Denise Zijlstra

Denise organiseert al vele jaren met veel plezier en passie evenementen en runde een succesvol evenementenbureau in Londen. Ze heeft oog voor gastvrijheid, ethiek en kwaliteit. Als ouder is zij nauw betrokken bij een nieuwe basisschool die het nieuwe leren omarmt. Zij is moeder van twee dochters, Faye (2010) en Olivia (2013).

TOPSITTER ~

EEN PERSOON DIE UIT PASSIE ZIJN OF HAAR TALENT GRAAG OP EEN LIEFDEVOLLE MANIER MET KINDEREN DEELT,
EN TEGELIJKERTIJD ZORGT VOOR HUN VEILIGHEID EN WELZIJN.

Onze Topsitters hebben allemaal verschillende talenten en vaardigheden: van tennis, zangles, koken en bijles, tot voetbal, fotografie en nog veel meer.

Al onze getalenteerde Topsitters zijn geïnterviewd door ons team, inclusief ID check. Daarnaast zijn al onze topsitters open mensen die zichzelf graag transparant voorstellen middels foto, profiel en film.

Wij zijn er voor jou! Heb je een Topsitter gevonden die aan jouw wensen voldoet? Of heb je nog vragen? Contact ons. Wij helpen je altijd graag persoonlijk!