Arelle

Onze ondernemende cheerleader!

Talen: Nederlands, Engels
Talenten: Knutselen, Koken en bakken, Dans, Drama en creatieve expressie
Specialiteiten: BSO, Baby’s (0 – 6 maanden), Baby’s (6 maanden – 2 jaar), Avond babysitten, Evenementen, Vakantie, Licht huishoudwerk, ’s nachts, Basischolen, Special needs
Competencies: Verklaring Omtrent het Gedrag, Rijbewijs, Bezit een auto
Ervaring: Senior
Uurtarief: 12,00
Geboortejaar: 2000
Opleiding: HBO Ondernemerschap

Maak kennis met onze topsitter Arelle; zij is een verantwoordelijke jonge vrouw die gemotiveerd is en vastbesloten om haar doelen te bereiken. Arelle is in het bezit van een auto en houdt van dansen en cheerleading!

Bovendien is ze lief en behulpzaam, ze zal er altijd voor haar dierbaren zijn, koste wat het kost. Ze is zelfstandig en ondernemend, Arelle zou niet snel haar focus verliezen.

Arelle is geweldig in cheerleading en dansen. Ze houdt ook van koken, de natuur, en vooral van bezig zijn. Arelle zit zelden stil. Ze zal pro-actief de beste activiteiten ondernemen die geschikt zijn voor uw kinderen. Ook heeft ze een rijbewijs en een auto. Dus super mobiel. Ze komt uit een groot gezin met maar liefst 6 zussen. Binnen het gezin heeft ze altijd geholpen met haar jongere zusjes. Wij zijn trots om Arelle in ons team te hebben!

Houdt van: Lekker eten, gezelligheid, leuke activiteiten.
Houdt niet van: Negativiteit.

Review
Arelle was ruim twee jaar ons steun en toeverlaat. Nu zijn onze kinderen zelfstanding maar vrouw wat gaan we je missen.
Annemieke
Deze Topsitter boeken?
Neem contact op