Emma

Omschrijving van deze Topsitter

Talen: Nederlands, Engels, Frans
Talenten: Natuur, Sport, Bijles, Bijles rekenen
Specialiteiten: BSO, Baby’s (6 maanden – 2 jaar), Avond babysitten, Evenementen, Licht huishoudwerk, Basischolen, Special needs
Competencies:
Ervaring: Senior
Uurtarief: 12,50
Geboortejaar: 2001
Opleiding: VWO

Topsitter Emma; een vrolijke, sportieve topsitter die jouw kind piano en drums kan leren spelen! Ze houdt van alles wat met muziek te maken heeft. 

Ze heeft hockeyles gegeven aan de allerkleinsten. Vijf jaar lang werkte ze als jeugdtrainer en coach bij HIC in Amstelveen.
Op het Keizer Karel College was Emma “Peer-mentor”, wat inhoudt dat zij een vertrouwenspersoon en aanspreekpunt was voor de leerlingen. Daarnaast begeleidde ze leerlingen bij schoolprojecten en activiteiten.

En alsof dat nog niet alles is, doet Emma ook nog vrijwilligerswerk en zit ze in verschillende commissies waar ze evenementen organiseert. Bovendien geeft ze namens topsitters jongeren (wiskunde) bijles.

We zijn erg trots dat Emma bij ons topsittersteam hoort.

Houdt van: Leuke mensen om zich heen hebben.
Stom: Ruzies en stress.
Wat dierbaren zeggen: Dat ze erg zorgzaam is, dat ze zorgt voor de behoeften en gevoelens van anderen, zorgt voor haar eigen en dat ze erg onafhankelijk is en in het leven staat.

Review
Emma geeft bijles aan mijn (nu) 15 jarige dochter. Ze is geduldig, direct en open in haar communicatie. Mijn dochter heeft een onvoldoende naar een ruim 8 in samenwerking met Emma weten te brengen. Trots op beide meiden!
Sascha van der Laak
Deze Topsitter boeken?
Neem contact op