Ivy

Omschrijving van deze Topsitter

Talen: Engels
Talenten: Knutselen, Koken en bakken, Drama en creatieve expressie, Natuur, Bijles, Bijles rekenen
Specialiteiten: BSO, Baby’s (0 – 6 maanden), Baby’s (6 maanden – 2 jaar), Avond babysitten, Evenementen, Licht huishoudwerk, ’s nachts, Basischolen, Special needs
Competencies: Pedagogisch opgeleid
Ervaring: Senior
Uurtarief: 13,00
Geboortejaar: 1984
Opleiding: Master kinderontwikkeling en IB tutor 

Maak kennis met onze topsitter Ivy; zij heeft veel ervaring en is gek op het werken met kinderen. Ze is een professionele IB tutor die wiskunde, aardrijkskunde, geschiedenis, Engels en wetenschap kan onderwijzen.
Ivy is ook erg creatief en goed in het knutselen met gerecyclede materialen. Verder houdt ze van de natuur, kalligrafie, verhalen vertellen, lezen, op reis gaan, knutselen en bordspelletjes.

Ze heeft Kinderontwikkeling gestudeerd en haar Master afgerond aan de UvA.
Ivy heeft veel ervaring in het werken met kinderen; ze heeft gewerkt als kleuterjuf en als naschoolse leerkracht, waarbij ze zich richtte op rekenen en lezen van groep 3 leerlingen. Ze heeft opgepast bij gezinnen in Amsterdam, inclusief het ophalen van de kinderen van school en het doen van lichte huishoudelijke klusjes.

Ivy woont in Amsterdam en vindt het heerlijk om te koken voor de kinderen en ouders.

Dit maakt haar gelukkig: Spelen met kinderen of een goede kop koffie met iemand drinken.

Houdt niet van: Onrechtvaardigheid en plastic voor eenmalig gebruik, Fietsen.
Wat haar dierbaren over haar zeggen: Mensen zeggen dat ze avontuurlijk is, maar betrouwbaar, een harde werker. Ze is een zorgzame vriendin die goed voor anderen zorgt, ook voor huisdieren.

Deze Topsitter boeken?
Neem contact op