Jose

Onze Comedian, Actrice En Theatermaker!

Talen: Nederlands, Engels, Duits
Talenten: Knutselen, Drama en creatieve expressie, Bijles rekenen
Specialiteiten: BSO, Baby’s (0 – 6 maanden), Baby’s (6 maanden – 2 jaar), Avond babysitten, Vakantie, Licht huishoudwerk, Basischolen, Special needs
Competencies: Verklaring Omtrent het Gedrag, Rijbewijs, Bezit een auto
Ervaring: Senior
Uurtarief: 17,50
Geboortejaar: 1978
Opleiding: Theaterschool

Jose heeft een lange geschiedenis van werken achter de schermen in het theater als productieleider, het organiseren met, en het begeleiden en informeren van jonge regisseurs en acteurs. Ook gaf zij toneellessen aan studenten/volwassenen maar ook aan kinderen. De laatste jaren acteerde ze bij een theatergroep die educatieve theatervoorstellingen maakt op basisscholen (basisschool) En zo nu en dan doet ze een commercial. Ze zit in het bestuur van Bens (richt zich op het uit een isolement halen van een groep of mensen) en ook Stichting Beeldend Jeugdtheater.

Jose heeft een positieve instelling en is een doorzetter. Ze probeert altijd humoristisch te zijn in alles wat ze doet. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Soms te groot zodat ze ’s avonds begint te piekeren. Ze houdt goed het overzicht en blijft kalm, zelfs in stressvolle situaties. Ze kan stressen en het niet laten merken. Ze is ook heel harmonieus en vermijdt conflicten.

Review
" Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore."
Sophie Borgers
Deze Topsitter boeken?
Neem contact op