Juul

Schrijven! Maar Ook Nog Zoveel Meer!

Languages: Nederlands, Engels, Spaans
Talents: Knutselen, Koken en bakken, Drama en creatieve expressie, Natuur, Sport, Bijles, Bijles rekenen, Yoga & mindfulness
Specialties: BSO, Baby’s (0 – 6 maanden), Baby’s (6 maanden – 2 jaar), Avond babysitten, Evenementen, Vakantie, Licht huishoudwerk, ’s nachts, Basischolen, Special needs
Competencies:
Ervaring: Medior
Hourly rate: 11,50
Geboortejaar: 2000
Opleiding: TWEETALIG VWO (IB) AAN HET HWC

Juul; een zelfverzekerde, spontane, jonge topsitter Juul spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Spaans.

Ze heeft haar eerste boek al gepubliceerd toen ze pas 17 was. Wij vinden haar een intelligent zwaargewicht met een schat aan kennis op haar jonge leeftijd. Ze is een alleskunner. Dansen, schrijven, bakken, paardrijden, boksen, zingen en muziek maken, bijna te veel om op te noemen. Ze heeft zeven jaar oppaservaring en heeft acht maanden als au pair in Spanje gewerkt. Daarom spreekt Juul naast Spaans ook Engels en Nederlands. Ook werkt ze sinds een jaar in de zorg – gehandicaptenzorg – en dat doet ze met veel plezier!

Houdt van: samen zijn met de mensen van wie ik houd, lachen met mijn vrienden, optrekken met mijn oma, dansen, bakken, andere mensen gelukkig maken.
Stom: mensen die elkaar slecht behandelen of ondergewaardeerd worden.
Wat anderen zeggen: ze zouden zeggen dat ik een heel aardig persoon ben, verantwoordelijk, attent, er altijd ben voor de mensen om wie ik geef en dat ik grappig ben.

Review
" Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore."
Sophie Borgers
Deze Topsitter boeken?
Neem contact op