Week van de Opvoeding

a
Search
Social Media
Recent Post
Subscribe
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit

Het thema van de Week van de Opvoeding 2020 is ‘Staan en Opvallen’.

Het thema van dit jaar is ‘Staan en Opvallen’. Opvoeden is namelijk hard werken. Soms met vallen en opstaan, gelukkig is het vaker genieten. Ouders en professionals die dagelijks bezig zijn met opvoeden, staan er niet alleen voor. Daarom wordt jaarlijks dit initiatief gehouden. Deze week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis tussen ouders, medeopvoeders en professionals. De Week van de Opvoeding vindt dit jaar plaats van maandag 5 tot en met zondag 11 oktober.

 

Kinderen laten leren

Bij Topsitters steunen wij dit initiatief, omdat ons motto ‘Teaching Children Skills’ alles in zich heeft waar de Week van de Opvoeding voor staat. Vanuit Topsitters geven wij het hele jaar door workshops voor kinderen. Workshops waarbij de kinderen iets leren van een van onze professionele Topsitters.

 

Het thema van 2020

Meer dan 700 mensen hebben gestemd voor het jaarlijkse thema. Ruim een ​​derde van de stemmen ging naar het thema ‘Staan ​​en Opvallen’, verwijzend naar de veerkracht van ouders, verzorgers en docenten. En ouderschap is niet alleen hard werken, het is ook genieten. Daarom: Staan ​​en Opvallen.

Week van de Opvoeding

Doe mee met de week van de opvoeding!

Iedereen kan meedoen aan door zelf een activiteit te organiseren, of een activiteit te bezoeken. Denk aan een voorleeswedstrijd, een workshop of een lezing. Je kunt een activiteit voor een grote of kleine groep bedenken.

 

“De Week van de Opvoeding staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Hierbij draait het om de ontmoeting en uitwisseling van kennis tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Bij het opvoeden van een kind sta je er namelijk niet alleen voor.”

 

 

Topsitters workshops

Bij Topsitters geven we het hele jaar door workshops voor kinderen. De afgelopen maanden hebben we bijvoorbeeld deze workshops gegeven:

 

Ben je geïnteresseerd?

En, ben je benieuwd geworden naar een van onze workshops? Volg dan onze Facebook pagina en houdt de evenementen pagina in de gaten!

Heb je vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Topsitters
Teaching Children Skills

Mildred Riggleman
Mildred Riggleman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *