Zomervakantiekampen voor kinderen

Kamperen-kids
Social Media
Recent Post
Subscribe
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit

6 weken zomervakantie, wat zijn je plannen?

Als je geluk hebt, kunnen jij en jouw gezin genieten van een welverdiende 6 weken durende vakantie. Zo niet, dan moet je naar kantoor, heb je een paar vergaderingen buitenshuis of misschien wil je gewoon een dag voor jezelf. Wij hebben het voor je geregeld. Vanaf dit jaar organiseren we onze topsitters Zomerkampen voor kinderen. Vol met plezier, actief en georganiseerd door ons professionele topsitters team.

Topsitters Zomervakantiekampen

Onze topsitters helpen kinderen hun talenten te ontwikkelen door hun vaardigheden te delen. Om deze reden zijn wij op het idee gekomen om op kleine schaal vakantiekampen…. te gaan organiseren, bij jou thuis of buiten. Superleuke en leerzame programma’s waar kinderen aan de slag gaan met wat ze echt leuk vinden, in hun eigen omgeving en waar vriendjes en vriendinnetjes makkelijk bij kunnen aansluiten.

JUST DANCE!

Houdt jouw kind van zingen en/of dansen? Wij hebben professionele zangcoaches en dansers om het muzikale talent van jouw kind te ontwikkelen. Wij vinden het zelf ook heerlijk te dansen en liedjes te schrijven, wij vinden dit een geweldige manier om jezelf te uiten.

MAGIC WORLD OF CIRCUS

Is de passie van jouw kind gymnastiek en circus? Ook dan bent je bij Topsitters aan het juiste adres! Topsitters heeft acrobaten en circusartiesten in hun team! Voor peuters tot pubers.

THE BEAUTIFUL MIND

Houdt jouw kind van gamen? En nieuwsgierig hoe zo’n spel gemaakt wordt? Ontwikkel je eigen spel! Ze leren het van onze Topsitters.

WILDERNESS KIDS

Heb je een avonturier in huis? Dan kunnen zij samen met onze topsitters een tocht door de natuur maken. Bouw een boomhut, ontwerp een insectenhotel of ga op schattenjacht.

ARTY PARTY

Wilt je creativiteit stimuleren? Dat kan door te tekenen, schilderen, kleding maken (zoals kleurrijke tie-dye shirts) en nog veel meer creatieve workshops.

WORK HARD, PLAY HARD

Nog een beetje achter op school? Je kunt deze zomer ook gebruiken om schoolachterstanden in te halen. Onze topsitters zijn gespecialiseerd in diverse vakken/thema’s en kunnen op een speelse manier helpen.

Kid playing with plane in the setting sun

Onze topsitters zomerprogramma’s:

  • zijn inclusief alle materialen en benodigdheden
  • zijn flexibel en kunnen op maat gemaakt worden, afhankelijk van leeftijd en wensen
  • hele of halve dag
  • maximaal 6 kinderen per groep

Hoe te boeken?

Wil je meer weten over onze zomervakantiekampen of wil je reserveren, neem dan gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken! Je kunt ons een berichtje sturen, maar we vinden het nog leuker als je ons even belt!

Topsitters, teaching children skills!

We hopen je snel te zien! 

Denise & Marianne

Voor meer updates en nieuws volg ons op Instagram en Facebook

Mildred Riggleman
Mildred Riggleman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *